Balance Gozney Pizzaboden
Pizzalapát Balance Placement Peel sütőlapát
Professzionális kiegészítő, különösen pizza és pékáru sütéséhez.
Pizzalapáttal könnyedén szállíthatja, tolhatja a pizzákat, flambírokat és egyéb pékárut a forró grillre vagy a sütőbe.
A perforált fém átengedi a felesleges lisztet, így finom kéreg keletkezik, nemkívánatos égett íz nélkül. Az ergonómikus kialakítású fa fogantyú közelebb tolja a súlypontot a kézhez, így könnyebb lesz az irányítás. A keményfából készült fogantyú puha tapintása időtálló és klasszikus érzést kelt. Készítsen pizzát magabiztosan, professzionális kiegészítőink segítségével.
Hogyan érdemes használni? Kattintson ide egy rövid pizzalapát ismertető videóért.
Minden pizza készítő számára kötelező darab. A pizzahéj nélkülözhetetlen alapja a pizza elkészítésének Gozney Dome-jában vagy más pizzakemencében. A nagy lapátfelület lehetővé teszi, hogy még a nagy (14″ azaz 35,5cm-es ) pizzadarabokat is ügyesen szállítsa a sütőbe, míg a 60 cm-es nyélhossz mindig garantálja a szükséges távolságot.
Cerélhető bükkfa (FSC = fentartható forrásból származó) nyél
Az alumínium különösen strapabíró, robusztus és csúszós – így a megtöltött tésztát teljesen sértetlenül helyezheti a forró pizzakőre.
Gozney pizzalapát előnyei:
- Gleitfläche, flache Griffkante und abgerundete Ecken für leichtes Gleiten.
- Die Vorteile der Perforierung: Der Pizzateig klebt nicht und es gibt weniger Mehlverschmutzung auf dem Grill oder im Ofen.
- Das Material und die Perforation sorgen für geringes Gewicht und bequeme Handhabung. Extrem hitzebeständig, langlebig und rostfrei dank des langlebigen Aluminiums.
- Langer Griff, um den richtigen Abstand zur Hitze zu gewährleisten.
- Mit dem flachen Griff lässt sich der Pizzaboden leicht unter die Pizzaplatte schieben.
- Das Aluminium ist flexibel und passt sich der Oberfläche an, so dass der Pizzateig leicht aufgenommen werden kann. Sie können die fertige Pizza auf professionelle Weise entnehmen, ohne dass die wertvolle "Ladung" verrutscht.
- Seine Besonderheit ist die Perforation: Die Löcher sorgen dafür, dass die Pizza nicht klebt. Überschüssiges Mehl fällt vom Teig ab, verbrennt nicht und verunreinigt den Ofen nicht. Dies sorgt auch dafür, dass der Teig weniger Rauch und eine verbrannte Oberfläche hat. Außerdem kann durch das Drehen des Teigs während des Backens der Dampf entweichen, so dass die Pizza leichter die gewünschte knusprige Kruste erhält.
- Kis súlyának köszönhetően kényelmesen és könnyen használható, rendkívül stabil és időtálló darab
Bewertungen
Noch keine Bewertungen.